dilluns, 21 de març del 2011

Celebrat el punt de trobada sobre Ciutadania




Dissabte passat 19 de març vam celebrar el punt de trobada sobre ciutadania. Els punts de trobada ens permeten exposar els nostres punts de vista i recollir opinions sobre diverses temàtiques destacades del programa electoral. En aquesta ocasió vam parlar de temes per nosaltres tan importants com són la participació ciutadana (què entenem nosaltres per la participació com a eina de treball per aconseguir una vertadera democràcia participativa), cultura, joventut, gent gran i immigració.  Vam parlar de tot això a l'Espai Jove Cal Drac, en un debat moderat pel número 2 de la CUP, Ferriol Masó. Mira les fotos dels punts de trobada.

A la CUP no volem un programa fet d’esquenes a la ciutadania, volem que tothom qui ho desitgi tingui l’oportunitat de dir-hi la seva, i una de les maneres, tot i que no l'única, és acudir als punts de trobada. Hi esteu tots convidats! I la setmana que ve... vine a dir la teva sobre territori! 

I si no podeu venir no teniu excusa. Els canals són molts. Feu-nos arribar propostes a través d'aquest mateix bloc, Twitter o Facebook. Ah, i podeu fer arribar impressions també a la nostra candidata a través del seu bloc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada