dimarts, 8 de març del 2011

Si vols participar i que se t'escolti, t'ho posem fàcil


La CUP ja ha donat el tret de sortida al procés participatiu d'elaboració del programa electoral. Ho va detallar Ferriol Masó, número dos de la formació, en la roda de premsa de presentació dels caps de llista. Masó va  explicar que el procés consta de tres vessants:


  • Ronda de trobades amb entitats: La CUP està immersa en una ronda de trobades amb el teixit associatiu de la ciutat per intercanviar impressions i explicar el projecte de la formació, així com recollir opinions que puguin ser tingudes en compte al programa electoral per aconseguir que sigui el màxim de representatiu possible. 
  • Punts de trobada: Aquest dissabte la CUP celebrarà el primer punt de trobada, que anirà dedicat a la comissió de qualitat de vida i serà presentat per les membres de la CUP responables d'aquesta comissió. A la reunió es debatran temàtiques com l'educació, el benestar, els esports i el turisme i es posaran sobre la taula mancances i reivindicacions. Per fer-ho, la CUP ha convidat representants d’entitats i tècnics de la ciutat que treballen en aquests àmbits. Totes les trobades estan obertes a les entitats i la ciutadania i es convida els veïns a prendre-hi part i a participar-hi per tal de fer arribar les seves opinions a la candidatura i tenir-les en compte a l'hora de redactar el programa electoral. 
  • Eines 2.0: La CUP vol ser promotora a Banyoles de l’ús dels nous mètodes de participació, que avui en dia passen també per les noves eines comunicatives. Per això la formació disposa de nombroses plataformes a la xarxa, com Twitter, Facebook, Youtube o Flick’r. A més, ha obert aquest bloc sobre l’elaboració del programa electoral i destinat precisament a recollir opinions, i d’altra banda la candidata, Sandra Pazos, n’ha obert un altre en què es proposa interrelacionar amb els usuaris i intercanviar punts de vista. 
  • Xerrades sobre temes d'actualitat: El cicle "Teca amb xerrameca"consisteix en un conjunt de sopar-xerrada sobre diverses qüestions d'actualitat, com la dona, la llengua o el treball.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada