divendres, 25 de març del 2011

I dissabte... l'últim punt de trobada! Vine a parlar de Territori


Aquest dissabte 26 de març la CUP de Banyoles celebrarà l'últim punt de trobada, l'espai obert al públic per parlar dels diferents aspectes del programa electoral. Si t'animes ens trobaràs a l'Espai Jove Cal Drac a partir de les 5 de la tarda i en aquesta ocasió parlament de molts temes importants que hem englobat dins la comissió de Territori. En concret, abordarem qüestions com l'habitatge, l'urbanisme, el medi ambient, l'energia, els residus, la mobilitat i el patrimoni. La reunió comptarà amb tècnics especialitzats en cada temàtica i amb ciutadans interessats i serà presentat per les membres de la CUP responsables d'aquesta àrea. No et preocupa l'habitatge? I l'urbanisme de Banyoles? A nosaltres sí, per això et convidem a dir-hi la teva!



Amb aquesta reunió donarem per tancats els punts de trobada, però l'elaboració del programa electoral no s'atura i ja saps que hi pots dir la teva sempre que vulguis a través dels diferents canals que posem a la teva disposició. Te'ls recordem:

  • Ronda de trobades amb entitats: La CUP està immersa en una ronda de trobades amb el teixit associatiu de la ciutat per intercanviar impressions i explicar el projecte de la formació, així com recollir opinions que puguin ser tingudes en compte al programa electoral per aconseguir que sigui el màxim de representatiu possible. 
  • Punts de trobada: Afanya't i vine a participar al darrer punt de trobada d'aquest dissabte! En  seran tres ja. En el primer vam parlar de qualitat de vida (educació, benestar, sanitat, esports i turisme) i en el segon de ciutadania (participació ciutadania, joventut, cultura, gent gran i immigració). Les conclusions les trobaràs en breu en el programa electoral de la CUP!
  • Eines 2.0: La CUP vol ser promotora a Banyoles de l’ús dels nous mètodes de participació, que avui en dia passen també per les noves eines comunicatives. Per això la formació disposa de nombroses plataformes a la xarxa, com TwitterFacebook, Youtube o Flick’r. A més, ha obert aquest bloc sobre l’elaboració del programa electoral i destinat precisament a recollir opinions, i d’altra banda la candidata, Sandra Pazos, n’ha obert un altre en què es proposa interrelacionar amb els usuaris i intercanviar punts de vista. 
  • Xerrades sobre temes d'actualitat: El cicle "Teca amb xerrameca" consisteix en un conjunt de sopar-xerrada sobre diverses qüestions d'actualitat, com la dona, la llengua i la cohesió social o el treball. Estigues atent a www.banyoles.cup.cat, on anirem detallant quins sopars-xerrada farem durant l'abril.
  • Butlletí electrònic: Periòdicament la CUP envia un butlletí electrònic a tota aquella gent interessada en estar informada sobre les activitats que organitzem. Si vols rebre'l escriu a banyoles@cup.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada