diumenge, 13 de març del 2011

Ja hem celebrat el primer punt de trobada!


Dissabte dia 12 vam donar el tret de sortida a la ronda de punts de trobada públics que hem organitzat per tal de millorar l’elaboració del programa electoral. Una quinzena de persones va donar el seu punt de vista sobre turisme, esports, educació, sanitat, benestar social i serveis socials. Mira'n les fotos. Valorem positivament el desenvolupament de la jornada ja que estem acostumats a no participar en cap mena de presa de decisions col·lectives i Banyoles no es caracteritza precisament per tenir espais de debat, de manera que creiem que a poc a poc s’han d’anar promovent aquest tipus de canals per donar l’oportunitat a tothom qui ho vulgui de poder fer-se escoltar.

A la CUP no volem un programa fet d’esquenes a la ciutadania, volem que tothom qui ho desitgi tingui l’oportunitat de dir-hi la seva, i una de les maneres, tot i que no l'única, és acudir als punts de trobada. Hi esteu tots convidats! I la setmana que ve... vine a dir la teva sobre ciutadania!

I si no podeu venir no teniu excusa. Els canals són molts. Feu-nos arribar propostes a través d'aquest mateix bloc, Twitter o Facebook. Ah, i podeu fer arribar impressions també a la nostra candidata a través del seu bloc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada